dokter

Retourneren

Bestellingen via www.naarhetziekenhuis.nl worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze terugsturen. Dit kan tot maximaal 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Je bestelling dient ongebruikt te zijn en de verpakking onbeschadigd. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Je kunt de retourzending sturen naar: Diamant Uitgeverij, Koningin Julianaweg 33, 2264 BA Leidschendam.

Voordat je de bestelling terugstuurt, vragen wij je een e-mail te sturen naar info@naarhetziekenhuis.nl met als onderwerp ‘Retourzending’ en in de e-mail een vermelding van de NAW-gegevens van de consument die het boek retourneert, de titel van het boek dat je retourneert, datum waarop de betaling is gedaan, het bestelnummer, en de reden van retournering.

Zodra wij de melding van de retourzending hebben ontvangen, sturen we een ontvangstbevestiging. Vervolgens vergoeden wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag.