dokter

Betalen

Betaalmethoden

De volgende betaalmethoden worden door www.naarhetziekenhuis.nl geaccepteerd.

iDeal

Veilig betalen met iDealiDEAL is ontwikkeld door een aantal Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten gemakkelijk te maken. Als je via iDEAL wilt betalen wordt de website van je bank geopend. Daar kun je inloggen op de manier die jij gewend bent van je bank en direct de betaling voltooien. Zo wordt de betaling direct geautoriseerd en naar ons doorgezet. Zo hebben wij je betaling meteen binnen en zullen we je bestelling direct in behandeling nemen.

Meer informatie over iDeal

PayPal

Veilig betalen met PayPal

PayPal maakt online betalen veilig en snel. Als je een Paypal-account hebt geopend kun je heel gemakkelijk je bankrekening en/of creditcard(s) aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je je geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat. Als je voor Paypal kiest als betaalmethode kom je op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. De betaling wordt direct doorgezet, zodat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Meer informatie over PayPal

Bancontact/Mister Cash

Veilig betalen met Bancontact/Mister Cash

Bancontact is geschikt voor betalingen vanuit België. Als je kiest voor betalen via Bancontact, voer je eerst de gevraagde gegevens van de betaalkaart in. Vervolgens kom je in een nieuw scherm waar je de betaling kunt doen met behulp van de digipass door simpelweg de instructies op het computerscherm te volgen. Je ontvangt aan het eind van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en de betaling. Daarna keer je automatisch weer terug naar de website www.naarhetziekenhuis.nl.

Meer informatie over Bancontact/Mister Cash